Samlinger og konkurranser for 10 – 16 åringer

Sommeren er tid for leirer og samlinger, og orienteringsungdommene har flere tilbud. Dette er en kjempemulighet til å lære mer orientering og få nye o-venner fra andre steder. ROL anbefaler aktuelle løpere å melde seg på og delta! Mere informasjon og påmelding finner dere i Eventor. Og påmeldingsfristene nærmer seg !

3. – 4. juni er det O-Troll-leir for Buskerud for alle født i 2011, 2012 og 2013. Hytteovernatting med Røyken il som arrangør. Fra ROL blir Fu leder (tlf 908 38 480).

Camp Stokke arrangeres av Stokke il i Vestfold 16. -18. juni. Det er en leir for 13 – 16 åringer med treninger og sosiale aktiviteter i tillegg til løpsdeltakelse.

O-landsleiren og Hovedløpet er høydepunktet i o-sesongen for 14- 16 åringer. Arrangeres av Byåsen i Trondheim, 4. -9. august. Først arrangeres Hovedløpet med sprint og langdistanse – som en tar akkurat så høytidelig eller uhøytidelig som en sjøl ønsker (egne C-klasser også). Så følger 3 dager med trening, aktiviteter og mye sosial aktivitet og moro. ROL dekker deltakelse ut over en egenandel på kr 500.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com