NM Ultralang 2015

LOGO-NM-ULTRA2015_260px22.august 2015

Viul OK, Fossekallen il og Ringerike o-lag ønsker velkommen til NM Ultra 22.august 2015. Offisiell lenke til NM-sidene er nmultra2015.no.
Sperret terreng ligger i oversikten til Norsk Orientering. Klikk her for oversikt over sperret terreng.

Den 22. og 23.august 2015, inviteres det også til Ringerike 2-dagers.

Faktaboks
Viul OK, Fossekallen il og Ringerike o-lag skal arrangere Norgesmesterskap i orientering, ultralangdistanse.

Lørdag 22. august 2015

Hovedkomite:
Kart: Leif Roger Hultgeen, Viul OK
Løyper: Lars-Inge Arnevik, Ringerike o-lag
Arena: Tom Bondehagen, Fossekallen il
Informasjon: Hans Werp, Viul OK
Samarbeidsavtaler: Jan Erik Korgerud, Ringerike o-lag
Salg: Marit Kjemperud, Fossekallen
Løpsleder: Morten Dåsnes, Ringerike o-lag
Teknisk delegert: Kim André Sveen, Hadeland o-lag
Arrangementsansvarlig Norges orienteringsforbund: Jan Arild Johnsen

Stipulert vinnertid herrer senior: 2.30
Stipulert vinnertid damer senior: 1.50
I tillegg konkurreres det i D17-18, H 17-18, D 19-20, H 19-20

Forventa deltakelse ca 200

Befaring EggemoenBefaring på arena Eggemoen med f.v. løypelegger Lars-Inge Arnevik, arenasjef Tom Bondehagen, Teknisk delegert Kim André Sveen og arrangementsansvarlig i orienteringsforbundet, Jan Arild Johnsen.

Ringerike 2-dagers arrangeres samme helg med samme arena.

Orienteringslagene på Ringerike, Viul OK, Fossekallen il og Ringerike o-lag, er tildelt neste års Norgesmesterskap i ultralangdistanse. Her skal senior-herrene konkurrere i to og en halv time med hard løping og krevende orientering før medaljene fordeles. Et av de tøffeste mesterskapene som arrangeres i norsk idrett. For damer og juniorer er stipulerte vinnertider naturlig nok litt kortere. I september 2014 var arrangementsansvarlig i Norges orienteringsforbund, Jan Arild Johnsen, på Hønefoss for å se på planene.

-Terrengområdet ved Eggemoen gir mulighet for utrolig varierte løyper, sier arrangementsansvarlig Johnsen. Her ligger det an til kombinasjon av fartsfylt løping på furumoene og krevende orientering i skrålia bak og i ravineterrenget. Det er Leif Roger Hultgreen som er ansvarlig for kartarbeidet, mens Lars-Inge Arnevik skal stikke ut løypene. – Jeg vil at løperne skal ha en god opplevelse, og legger vekt på at vi ikke skal overskride stipulert vinnertid, sier Arnevik. Hadelands Kim André Sveen er oppnevnt som løypekontrollør.

Idrettsplassen på Eggemoen er velvillig stilt til disposisjon som arena av Tronrud Engineering. – Her har vi gode forhodl for en trivelig arena og skal få til en publikumsvennlig runding på arena før løperne legger ut på de siste kilometrene, sier arenasjef Tom Bondehagen.

Stig Melling er ansvarlig for sekretariat og tidtaking, og presenterte et egenutvikla system for online-resultater for en tydelig imponert, Jan Arild Johnsen. – Veldig bra når slike mesterskapstildelinger fører til kreativt utviklingsarbeid i klubbene, avslutter han.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com