Bli medlem

Velkommen til Ringerike O-lag

Alle er velkommen til å være med på og prøve våre aktiviteter. Hvis du finner ut at dette er en idrett som passer for deg, vil vi gjerne at du blir medlem i o-laget. For å delta på løp utenfor distriktet og løpe stafetter må du være medlem.

Ringerike O-lag har et bredt spekter av aktiviteter for alle aldersgrupper, – som medlem er du velkommen til å være med på alt dette. Her er noen smakebiter:

  • Nybegynnerkurs i orientering
  • Klubbtrening for alle gjennom hele året på mandager. Vi har særlig god oppfølging og trening for aldersgruppa ca 10 til 20 år) med egne ledere/trenere for hhv rekrutter, ungdom 13-16 år og juniorer 17 år og eldre
  • Lokal orienteringskarusell som vi arrangerer sammen med Fossekallen
  • Individuelle løp og stafetter så godt som hver helg fra april og ut oktober – her er klasser for både nybegynnere og elite i alle aldre. ROL dekker hele startkontingent for barn og ungdom, og deler for voksne.
  • Klubbkvelder, samlinger og overnattingsturer
  • Tur-orientering og stolpejakt, – som er o-idrettens mosjonstilbud

IMG_7350-001

Medlemmene finnes i alle aldersgrupper, og det er aldri for sent å starte opp med orientering. Klubben har løpere på alle nivåer, men felles for alle er at vi trives i skog og mark og i det gode miljøet i Ringerike o-lag.

Vi kan love medlemmer mulighet til mye aktivitet og moro sammen med gode venner! Du finner mer informasjon om o-laget og vår aktivitet på www.ringerike-o-lag.net

Du melder deg inn ved å følge denne lenken:

https://medlemskap.nif.no/22631. Her kommer du inn på Ringerike o-lag sin side i NIF, og legger selv inn personlig informasjon.

Priser 2024: Aktive under 21 år 150 kr, aktive 21 år og eldre 250 kr, familier (inklusiv barn under 26 år) kr 650, støttemedlemmer 100 kr.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com