Mikkel deltok i dansk EYOC uttak i Pinsen

Mikkel har vært i Danmark i Pinsen for å delta i dansk EYOC (ungdoms-EM) uttak.
Mikkel har som regel vært i topp fem-seks på løp i Danmark, så med full klaff i helgen ville det være gode muligheter, da Danmark sender fire gutteløpere og fire jenteløpere i 15-16 års klassen til EYOC.

Lørdag var det sprintløp i Århus. Søndag og mandag var det lang- og mellomdistanse på Himmelbjerget. Selvom Mikkel har løpt i Danmark flere ganger før, var dette første besøk i skogene ved Silkeborg, som er et av de mest kuperte stedene i Danmark.

På sprinten var det utrolig tett, men sekundene var ikke på Mikkels side.
Søndag var det dessverre lite som stemte og etter 6,1 km med 250 m stigning og for mye bomming kom Mikkel litt slukkøret i mål. Plasseringen ble til slutt rett under midten.
Mandagens mellomdistanse var på 3,0 km med 235 m stigning og da hadde Mikkel formen inne og løp kontrollert det meste av veien, men bommet dessverre en enkel post med nesten to minutter og et par andre poster med 15-20 sek. Det ble til en flott 4. plass i et tøft selskap. EYOC uttaket foretas ila uka.

Det står mer om testløpene på hjemmesiden til Dansk Orienteringsforbund -> https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/7827-junior-testlob-mellem

Du ser løypa og post 1-3 nedenfor

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com