Påmelding til klubbtur O-VM i Østfold i august

Her kommer en artikkel fra noen månder siden på nytt med noen presiseringer.

FRIST FOR PÅMELDING TIL KLUBBUREN ER 30. JUNI!

VM i orientering går av stabelen i Østfold fra mandag 12. til lørdag 17. august.  Planlegg gjerne ferie eller fridager slik at dere får med dere denne happeningen på hjemmebane! ROL har booket 12 hytter fra torsdag 15. til lørdag 17. august ved Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad. Her vil vi bo tett på byen – landlig og i naturskjønne omgivelser – og med nærhet til Gamlebyen og friluftsbadet Kongstenbadet. Vi bor ca 20 min kjøretur fra Sarpsborg som er VM-senteret.

Hyttene vi har leid tar opp til 6 personer. De er innredet med to soverom med familiekøye, bad med dusj og toalett, kombinert stue og kjøkken, og uteplass med bord og stoler. Prisen for 2 døgn torsdag – lørdag er kr 2.990 inkl utvask. Det er også mulighet for telt (evt. motellrom) om noen ønsker et rimeligere alternativ. Les mer om Aktivitetsbyen her: https://aktivitetsbyen.no/book-hytte/

Program torsdag – lørdag:

Torsdag:

  • Hviledag VM
  • Publikumsløp mellomdistanse ettermiddag/kveld, Fredrikstad (kystnært)

Fredag

  • VM, finale mellomdistanse, Mørk
  • Publikumsløp mellomdistanse ettermiddag/kveld, Mørk – Spydeberg

Lørdag:

  • VM-øvelse – stafett
  • Publikumsløp forkortet mellomdistanse ettermiddag, Mørk – Spydeberg

Les mer om VM i orientering her: https://www.woc2019.no/no/

Klar for klubbtur? Gi gjerne beskjed til Anne Guro Nøkleby (mob 90967576, email agnokleby@gmailcom) . Ønskelig å utvide oppholdet i forkant for å få med seg flere VM-dager? – gi meg nærmere beskjed om dette, også. Endelig frist for påmelding er 30. juni.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com