Månedens løype, tirsdagstrening og N-kurs torsdag

Fra tirsdag 9. april er vi i gang for fullt med tirsdagstreninger kl 18.00. I april blir det på Helgelandsmoen (se etter o-skjerm), og med tilbud til alle aldre og nivåer.

Torsdag 11. april kl 18.00 starter vi opp nybegynnerkurs – også på Helgelandsmoen. Det blir grunnleggende opplæring i karttegn og ledelinjeorientering. Alt opplegg foregår ute med vekt på praktisk øving. Vi deler i to grupper: 1) Barn 12 år og yngre og 2) Ungdom og voksne. Kurset går over tre torsdager – de to første på Helgelandsmoen, og torsdag 25. april prøver vi sammen nybegynnerløype på Leinåsen/Tyrifjord skole. Påmelding til Morten Dåsnes, sms 41618459.

Månedens løype for april henger nå ute på Leinåsen – se vedlegget for gratis nedlasting. Hele løypa er på drøyt 4 km, men det er enkelt å lage kortere varianter. Lørdag 6. april var det 5-10 cm nysnø i terrenget, men så snart den smelter (og det skjer fort med meldt mildvær) vil det være bart i det aller meste av terrenget. Ikke gå over dyrka mark når den ikke er frossen eller snødekt. God tur.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com