Velkommen til o-løp på Eggemoen

Lørdag 22. august inviterer ROL til o-løp for alle på Eggemoen. Det skal kjempes om KM-titler i mellomdistanse for D og H 17, mens ungdommene (D/H13-14 og D/H 15-16) har PWT-cupen som ekstra inspirasjon. I tillegg er det klasser for alle fra 9-åringer til 80-åringer. De ferske kan prøve seg i nybegynnerløype – og løpe flere sammen, og det er småtroll-tilbud i merka løype for de aller yngste.

Alle ROL-løpere under 17 år kan delta, og vi oppfordrer særlig rekrutter og nybegynnere til å prøve seg i fine løyper på «hjemmebane».  Ellers er ROL-løperne, med Per Erik Opseth som løypelegger og Kari Strande som løpsleder i spissen, opptatt med arrangementet. Men vi legger også opp til at ROL-løpere som vil være med å kjempe om KM-titlene i D 17- og H 17- får løpe (i kombinasjon med funksjonæroppgaver).

Alle løpere fra ROL oppfordres til å melde seg på innen mandag kveld. Det gjøres i Eventor. Der finner du også innbydelsen med mer løpsinformasjon. Trenger du mer informasjon eller hjelp til påmelding, ta kontakt med Kari på tlf 90996515 eller e-post kar-st@online.no eller Kristine Grønlund, tlf/sms 47300694.

Løpet gjennomføres i tråd med smittevernregler. Det innebærer at ingen med symptomer skal starte, at starten trekkes ut i tid, avstandsgrenser, at løpet baseres på kom-løp-dra (uten arenaopphold) og desinfeksjon av hender og løperbrikke før og etter løp. Med overholdelse av disse reglene, er antakelig skogen det mest smittetrygge sted. Velkommen!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com