Velkommen til o-løp på Eggemoen

Lørdag 22. august inviterer ROL til o-løp for alle på Eggemoen. Det skal kjempes om KM-titler i mellomdistanse for D og H 17, mens ungdommene (D/H13-14 og D/H 15-16) har PWT-cupen som ekstra inspirasjon. I tillegg er det klasser for alle fra 9-åringer til 80-åringer. De ferske kan prøve seg i nybegynnerløype – og løpe flere sammen, og det er småtroll-tilbud i merka løype for de aller yngste.

Alle ROL-løpere under 17 år kan delta, og vi oppfordrer særlig rekrutter og nybegynnere til å prøve seg i fine løyper på «hjemmebane».  Ellers er ROL-løperne, med Per Erik Opseth som løypelegger og Kari Strande som løpsleder i spissen, opptatt med arrangementet. Men vi legger også opp til at ROL-løpere som vil være med å kjempe om KM-titlene i D 17- og H 17- får løpe (i kombinasjon med funksjonæroppgaver).

Alle løpere fra ROL oppfordres til å melde seg på innen mandag kveld. Det gjøres i Eventor. Der finner du også innbydelsen med mer løpsinformasjon. Trenger du mer informasjon eller hjelp til påmelding, ta kontakt med Kari på tlf 90996515 eller e-post kar-st@online.no eller Kristine Grønlund, tlf/sms 47300694.

Løpet gjennomføres i tråd med smittevernregler. Det innebærer at ingen med symptomer skal starte, at starten trekkes ut i tid, avstandsgrenser, at løpet baseres på kom-løp-dra (uten arenaopphold) og desinfeksjon av hender og løperbrikke før og etter løp. Med overholdelse av disse reglene, er antakelig skogen det mest smittetrygge sted. Velkommen!

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com