God innsats på Sørlandsgaloppen

Kjersti løper imponerende jevnt og bra og er så langt ubeseiret i D50. Annika Viilo, tidligere verdensmester i stafett og sølvmedaljør fra individuelt ,gjør så godt hun kan, men Kjersti holder så lang unna. Sander har også løpt bra og har vunnet sin klasse så langt. Etter et mindre bra løp på mandag, er nå Kari på vinnersporet igjen og vant sitt andre løp i dag.

19462146322_8cdd62e113_k
Line var ikke fornøyd med de første to dagene men gir likevel alt i innspurten.

Blant de som løper jevnt må også Morten nevnes med 2. plass begge de to første dagene. Av ungdommene så registrerer vi fine 6. og 7. plasser til Tuva og Oskar første dag.

Jørgen, Martin og Ida Bolette kan vise til 10, 11 og 12. plass i klasser med god motstand og mange deltakere.