Flott innsats i Jukola

Det ble en meget vellykket  tur til Finland for våre 3 lag som deltok på Venla-/Jukolakavlen.  Damene strålte virkelig i det flotte løpsværet og leverte det ene superløpet etter det andre. Begge lagene fikk den gode starten de håpet på og surfet med i o-løpsfesten uten ekstrasvinger av betydning. Til slutt kunne Sissel løpe 1. laget inn til en fin 255 plass blant nesten 1400 damelag. Mette var også i år i det umulige hjørnet på siste etappe og passerte over hundre løpere før hun stemplet inn som nummer 612 på siste etappe for damenes andrelag.

Jukola_damer_venter

Det ble lite venting på damene i Venlakavlen. Mette sjekker at Thea er i rute på meldeposten mens de andre speider mot siste post.

Herrelaget manglet litt på rutinen, men satset på å kompensere med ungdommelig styrke og mot. Og det kan en komme langt med! Håvard leverte en førsteetappe akkurat som vi hadde håpet på, og gjennom natta fikk vi en fin posisjon som vi tok godt vare på gjennom resten av stafetten.

jukola_natt

Rikard og Oskar følger med på førsteetappeløperne på storskjermen i bakgrunnen.

Erlend hadde en veldig bra gjennomføring og løp langt bedre enn hva en kunne forvente. Anders irriterer seg over en bom, men avslutter sterkt. Sander løper jevnt og trutt, men får litt mye småbom til at det flyter helt. Rikard løper ut på fellesstart og bommer litt i starten men finner så flyten. Det er mye løpere og vanskelig å forsere for mye i klyngene. Litt regn på morgenkvisten gjorde gjorde nok opplevelsen litt tøffere for de siste løperne, men ingen klaget og Rikard kunne løpe herrelaget inn til en oppløftede 410. plass blant de 1750 startende lagene.
Jukola_Anders_veksler

Klokka er 07.10 søndags morgen og Anders sender ut Sander på sine 12,5 kilometer i de finske skoger.

Oskar kom seg ut på fjerde etappe for sitt finske lag (Ison kirkon liha) like før fellesstarten og hevdet seg greit blant løperne som konkurrerte blant de 1500 beste lagene, selv om det ble en del bom.

Jukola_Lagbilde

Denne flotte gjengen tar gjerne med seg flere ROLinger til Finland neste år!

Se plasseringene til ROL-lagene her

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com