Tur-orientering er i gang på Ringerike!

Turorientering er en fantastisk mulighet til å komme seg ut i naturen som egenaktivitet eller som familie! Spesielt i disse tider der mange andre aktiviteter begrenses.

Vi har tre fine løyper klare som åpnet i går, 21.mars 2020:
Hvalsmoen, Borgenmoen (Vik) og Eggemoen!
Kårstadtjern (Jevnaker) åpner senest 5.april og Ringkollen 15.juni.

Kart kan foreløpig kjøpes digitalt på nettsiden turorientering.no/ringerikeol for 50kr pr stk eller hele pakken med 5 løyper for 200kr. Løypa på Hvalsmoen er gratis. Kartene lastes ned og brukes digitalt eller skrives ut av hver enkelt.
Konvolutter med hele kartpakken ”Over mo og myr” kommer trolig for salg i butikk fra omkring 1.april, nærmere informasjon om utsalgssteder og dato kommer senere.

På grunn av Covid-19 følger restriksjoner vedrørende smittebegrensning, noe som blant annet innebærer at det ikke er tillatt med fellestrening. Vi har tilrettelagt for berøringsfri registrering der klippetengene er fjernet og hver enkelt har med penn/blyant/tusj for å skrive inn postens bokstavkode ved tilhørende postnummer på kontrollkortet. Gjennomføring må skje uten berøring av poster og uten fysisk kontakt med andre mennesker. Myndighetenes pålegg om smittevern skal til enhver tid overholdes og det er den enkeltes plikt å unngå smittespredning.

Det er utarbeidet et eget informasjonsskriv om smittevern i forb. med Tur-Orientering, og det kan du laste ned her:
Informasjonsskriv om smittevern og Tur-Orientering

Gå inn på turorientering.no/ringerikeol for oppdatert informasjon, før du tar turen ut.

Vi i trim og tur-o-utvalget ønsker dere en fantastisk sesong med turorientering!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com