Lørdag 7. november gikk Kneskjælven av stabelen.

Kneskjælven er et lokalt arrangement i Svelvik-traktene med tradisjoner i fra 1981. Poenget var vel i sin tid å ha ett o-løp der alle kartene i o-laget ble benyttet.
Starten går helt nord i kommunen med målgang helt i sør. Deltagerne er for det meste lokale syklister, langrennsløpere og o-løpere. Innimellom er det også en og annen fotballspiller som stiller opp – uten at Svelvikposten går av hengslene av den grunn.
Det er fellesstart og det pleier alltid å gå fort i front. De siste 15 årene har supermannen Lars Petter Stormo, med flere topp plasseringer i Norseman Xtreme Triathlon vært med å holde tempoet oppe.
Når Konneruds stortalent Audun Heimdal også valgte å stille opp, var det duket for en spennede 34.utgave av Kneskjælven.

LarsInge_kne2015
Lars Inge i fint driv ved 2. matstasjon

Ringerike hadde i år en tropp på hele 5 deltagere. Lars Inge leverte nok en gang et solid løp. Han åpnet kanskje i hardeste laget, men det er lov å la seg rive med når du har en triatlet og en NM-grossist i hælene. Det ble seier til Audun, tett fulgt av Lars Petter Stormo og Lars Inge fullførte på en fin 8. plass.
Jørgen løp sitt lengste noen sinne – og fullførte med stil. Ellers ble Jon Arne Skrove observert i ROL overtrekksjakke – kan det være en klubb-overgang på gang?
Anne Guro og Stig fullførte også.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com