Fyldig ROL-tropp på Blodslitet

ROL stilte 25 løpere på årets Blodslit, og de rapporterte om gode løp og gode opplevelser i det flotte terrenget. Blant de yngre viste Rasmus nok en gang at han er blant de beste i landet i H10. Tuva var også med i tetstriden og løp inn til en flott 13. plass bare halvannet minutt bak vinneren.

Mikkel, Stein og Martin gjorde en solid innsats og plasserte seg som nummer 16, 18 og 20, få minutter etter vinneren. Oskar var også fornøyd med innsatsen på sine 11 kilometer og var ikke langt unna premieplass.

Juniorgutta valgte denne gangen bort H17-18 og 17 kilometer til fordel for Herrer åpen og gjennomførte sine 9 kilometer i fin stil. Sander var best, men med Håvard og Anders hakk i hæl.
IMG_8631

Gutta i H11-12 diskuterer etter løpet

Blant de eldre gjennomførte Lars-Inge et flott løp og var bare 8 sekunder fra seieren, men sa seg fornøyd med en 3. plass. Torunn var best blant damene med en fin 5. plass i D45, men Anne-Guro og Kirsti var heller ikke langt bak.