Julekalender – vinnere trukket

Blant de som hadde vært på alle 24 poster og sendt inn løsningen (GODTURFINNJULEPOSTFØRJUL), har vi trukket ut tre vinnere av O-boka 2020: Jan Solberg, Per Berger og Ragnhild Taubøll. Boka, som gir et fargeriktbilde av o-idretten i dette spesielle året, leveres til vinnerne. ROL takker for innsatsen og mange hyggelige tilbakemeldinger – etter de å dømme var det mange ute, særlig tredje søndag i advent.

 

 

 

 

 

De fire siste postene i ROLs julekalender er nå ute.  Jeg tror det er en fin liten tur – med spennende poster og en vakker avslutning vel verdt en liten rast – om enn ikke et bad nå.  Alle 24 poster henger ute fram til nytt år – nedenfor er link til kart med de 4 siste postene, men også to kart (nordre og søndre del) med alle postene. Det betyr mange muligheter til å komponere egne tur- og treningsløyper gjennom jula. Kartet med desemberløype 4 er i målestokk 1:7.500, mens kartene med alle poster er i målestokk 1:10.000. Alle som sender inn bokstavene som står på postene i rett rekkefølge på sms til 41618459, er med i trekning av O-boka. Husk parkering slik at du ikke er til sjenanse, og at det er forbudt å gå gjennom hager og på dyrka mark som ikke er frossen eller snødekt.

God tur, god jul og godt nytt år!

Desemberløype 4

Desemberposter Nord

Desemberposter Syd

God helg med ny pulje poster i ROLs julekalender! Vi beveger oss nå sydover til Kjellerberget og Borgenmoen og ut mot Tyrifjorden. Det er ingen is på fjorden som hindrer at du kombinerer turen med et bad. Velg både hvor mange poster du tar om gangen og rekkefølge på postene sjøl. Men for å få kodeordet, må du bruke samme rekkefølge som vi har på postene. Minner igjen om at du ikke kan gå gjennom hager og på dyrka mark som ikke er frossen eller snødekt. God tur.

Desemberløype 3

Ny pulje med poster (7-13) er nå (lørdag 5. desember) lagt ut. Denne gangen er kartutsnittet i Steinsåsen og med mange fine postplasseringer. Mellom post 7 og 8 kommer du gjennom kanskje Holes vakreste barskog, og du kan ta en velfortjent hvil på Valborgbenken. På Steinsåsen er det poster på flere fine utsiktspunkt – på steder de færreste har vært. Framsynt arealplanlegging har gjort at åskammen er bevart som utmark, og det er smett mellom hager ut dit. Bruk de og gå ikke gjennom hager. Det er stedvis bratt så vær forsiktig om det blir glatt. Om du kommer med bil, så parker ett sted (ikke kjør rund og «shop» poster) slik at du ikke er til ulempe. God tur! Desemberløype 2

P.s. Julenissen ses fortsatt i området og strør uforutsigbart ut «sjokoladeposter» .

ROL lager en ekstra vri «månedens løype» og legger i desember ut 24 poster i Hole på kartet Vik fram til julaften. De 6 første postene ligger ute fra i dag  29. november, og neste helg kommer det 7 nye poster, så 7 poster til og til slutt 4 poster siste helga før jul. Alle postene, som er merka med vanlige o-skjermer med refleks, henger ute til nyttår. Det betyr at du kan ta en post hver dag som en adventskalender – og slik følge opp helsemyndighetene anbefaling om en tur ut om dagen, ta en tur hver helg eller ta alle 24 postene i juleferien. Kart med nye poster legges ut her på ROLs nettside hver helg.

På hver post står det en bokstav. Alle som noterer alle bokstaver, og sender på sms til 41618459 i løpet av 2020, er med i trekning av årets O-bok.  Av smittevernhensyn er det ikke blyant på postene – det må du ta med sjøl, fotografere bokstavkoden med mobiltelefon eller stole på egen hukommelse. Vi har også sendt kartet med poster til julenissen, som lover å stoppe innom på sin ferd og legge ut «sjokoladepost» til den som tilfeldigvis kommer innom posten først etter at nissen har vært der.

Dersom du kommer med bil, må du parkere slik at du ikke et til ulempe for andre – det er mange parkeringsmuligheter på Vik. Husk at det ikke er lov å gå gjennom hager, eller på dyrka mark så lenge den ikke er frossen eller snødekt.

Kart med de første 6 postene finner du her Desemberløype 1.All

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com