Artigste og tøffeste o-sesongen starter nå

Når nattemørket melder sin tidlige ankomst, er det tid for nattorientering. Da blir orienteringsferdighetene virkelig satt på prøve. Det nytter ikke å slurve med retning og kartkontakt når hodelykta begrenser hva du ser. Nattorientering er orientering på høyt nivå og virkelig fin trening. Og så er det en egen stemning når du er ute i nattemørket med bare deg (og kanskje en kompis), hodelykta, kart og kompass. Tettere på naturen kommer du ikke.

ROL inviterer igjen til nattugla med løp tre torsdagskvelder. Vi starter torsdag 10. oktober med start fra 19.00 i Kartverksskogen på Hvervenkastet. Nattorientering er litt skummelt og spennende, men tryggere enn i Kartverksskogen med fine stier, furumo og tett på veier, jorder og bebyggelse, får du det ikke. I kortløypa/nybegynnerløypa på 1,7 km kan du følge stier hele veien. I mellomløypa på 3,3 km og langløypa på 4,5 km, får du veivalgsutfordringer og må finne beste veien utenom stiene også.

Vær tøff – ta fordringen og møt opp til ei flott treningsøkt på torsdagskvelden. Og føles det tryggest, løper du sammen med en venn, foreldre eller andre.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com