Verdensrekordforsøk i Hovsmarka onsdag

På Verdens orienteringsdag (WOD), onsdag 11. mai, skal 1.700 arrangører over hele verden prøve å samle mer enn 250.000 til orienteringsløp, og dermed slå den gamle Guinnesrekorden på 207.979 deltakere. Fossekallen og ROL samarbeider om arrangement fra Hov ungdomsskole. Samtidig med 4. løp i Ringerikskarusellen gir vi lynkurs i bruk av kart og kompass og supersprint-løype. Det blir kiosk med kaffe, brus og kaker. Ta med slekt og venner slik at vi virkelig bidrar til ny rekord – og få med deg det unike WOD-Diplomet. Vi er på plass fra 17.00 – mens Ringerikskarusellen som vanlig starter 18.00.wod-square-jpg-470.jpg__413x470_q85_crop_subsampling-2_upscale

For et verdensrekordforsøk trenger vi internasjonalt samarbeid. Sammen med Ringerike Soroptimistklubb har vi derfor invitert barn og unge fra Hvalsmoen Transittmottak. Det er vel første gangen det er sendt ut invitasjon til o-løp på persisk og arabisk på Ringerike.

Tidligere på dagen er et par hundre elever fra Hallingby skole, Ullerål skole og Hov ungdomsskole ute med kart i enkle løyper og bidrar i verdensrekordforsøket.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com