Ny tirsdag – ny løype

Siste tirsdagen i januar og siste trening fra Hole ungdomsskole i denne omgang. Frammøte kl 18.00 for utdeling av kart. Det er fortsatt fint å løpe i terrenget. Minner spesielt om at ingen skal møte om de er sjuke, og at en under treninga løper individuelt om en ikke er fra samme familie eller husstand. Postene er som vanlig merka med skjermer med refleks og henger ute fram til februar. Løypa er til gratis nedlasting og fri bruk om du ikke kommer tirsdag kl 18.00.

Løypa: Januartrening2021-4

Minner også om månedens løype i to sløyfer på Prestemoen.

 

 

Fortsatt fint å løpe i skogen i «lavlandet» og vi fortsetter med trening fra Hole u-skole tirsdag kl 18.00. Gøy med flott frammøte. Vel møtt til alle! Løypa henger ute fra tirsdag og ut uka. Den kan lastes ned til fri bruk når som helst eller fås ved frammøte tirsdag kl 18.00.

Løypa kan lastes ned her: Januartrening2021-3

Når mange aktivitetstilbud stenges, er det ekstra viktig å komme seg ut å trene. «Utendørsaktiviteter kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand», heter det i regjeringas siste koronaregler. I samsvar med opprinnelige planer, opprettholder ROL tilbud om ukentlig treningsløype fra Hole ungdomsskole, mulig felles frammøte tirsdag kl 18.00.  Postene henger ute ei uke og er merka med o-skjermer med refleks. Det er et lett, tynt snølag i skogen og fint å løpe.

Løypa kan lastes ned her: Januartrening2021-1

Eller du kan få kart ved å møte ved Hole ungdomsskole tirsdag kl 18.00. Hvis du er sjuk eller har symptomer, skal du ikke møte og bare personer fra samme husstand/familie kan løpe sammen. Regelen om minst 1 meters avstand skal overholdes.

Treningsmulighet også i januarløypa med to sløyfer på Prestmoen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com