O-trolleir på Ringkollen 19. juni

23 O-løpere i alderen 10-12 år fra hele Buskerud, gjennomførte sist lørdag treningssamling på Ringkollen i regi av Ringerike O-lag

Hvert år arrangeres O-Trollsamling i Buskerud Orienteringskrets. Vanligvis er dette er helg med overnatting i telt, klubbhytte eller på skole, men pandemien har satt sine begrensninger også her. Både i fjor og i år har det bare blitt dagssamling, uten at dette har stoppet treningsglede, læringslyst, aktivitet og iver etter å bli kjent med løpere fra andre klubber. 
Med Ringerike O-lag som vertskap, kom gjester fra Sturla, Konnerud, Kongsberg, Eiker, Modum og Røyken. 
Sommeren viste seg ikke helt fra sin beste side ved oppmøte, med tåke og yr i luften. Men løperne slapp regn, og det ble jaktet etter poster i ulike orienteringsløyper med varierende vanskelighetsgrad, tekniske øvelser, quiz, morsomme leker og «capture the flag». 
Dagen ble avsluttet med grilling og barn og lagledere satte til livs 130 pølser! Ingen tvil om at man bli sulten av å trene og leke i skogen en hel dag!


Ett av lagene skrev et dikt: 

Når vi er på O-leir så er det en fest, når vi skal hjem igjen, er barna i protest. Skogen er litt seig, men vi går aldri lei. Alle postene skal vi finne, så vi kan løpe i mål, fordi vi skal vinne! Vi er på O-leir nå, og vi er kule og rå!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com