God innsats av Rol-løpere i Eggemomila

Gledelig nok var 11 av de 165 startende på Eggemomila fra Ringerike O-lag. Raskest var Rikard, som løp på 17.51, en tid få o-løpere på Ringerike kan matche. Nevnes må også Fredrik Grønlund, som vi også kjenner godt fra o-løypa for noen år siden. Han ble nummer to i ungdomsklassen på gode 17.17. Kristian er i full gang med oppkjøringa til skisesongen, og viser at han er i god rute med sitt løp på 18.28. Sander forbedret seg godt fra tidligere år og løp på 19.23.

Vi vet at Sverre Graffer løper fort i innspurten, men nå viser han at han også kan løpe fort på lengre distanser. 20.08 stoppet klokka på da Sverre kom i mål, og selv om spurten ikke var i samme klasse som vanlig så var løpet imponerende!

Ikke langt bak følger Rasmus og Jørgen på litt over 21 minutter, gode tider for ungguttene. Fort løp også Mikkel og Martin som løp på 22 og 23 minutter. Ida Bolette var også fornøyd med egen innsats og gikk helt til topps i jenteklassen på 23.30.

Sverre Thune er aktivt med på o-løp, Null-løp og terrengløp i distriktet og løp inn på 36.47. I 10 kilometeren var Torunn vår eneste deltaker, og det gjorde hun unna på 47.34, noe som holdt til en 5 plass blant de 22 startende i dameklassen.
IMG_8545
Vi ser tidligere tur-o-ansvarlig Knut Sælid foran Sander, samt Jørgen og Martin i fint driv.

Flere bilder finner du på Eggemomilas hjemmesider

Noen av bildene som viser ROL-løpere og arrangører er i tillegg lagt ut på ROLs fotogalleri.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com