Gode tider på Eggemommila

Ronny Losoa fra Modum FIK forbedret seg med 2 minutter fra i fjor og vant herrenes milløp på 34.18 foran Richard Larson fra Ringerike og Hauk Are Fjeld fra Ull/Kisa. Vi må tilbake til 2011, da Svein Inge Buhaug løp på 33.47 for å finne en raskere tid i herrenes langløype.

Hos damene var det Siri Størmer (SK Vidar) som vant en klar seier på gode 39.23, ett minutt foran Marte Flatlien (Lillehammer) og Viktoria Moen fra Ringerike. Siri har vunnet Eggemomila tidligere og har bedre tid senest for 2 år siden, men løp nok en gang et godt løp.

I 5 kilometeren ble det kamp mellom lokale Robert Hansen og  Sebastian Aagnes fra Bærum Skiklubb, hvor Aagnes avgjorde  til sin fordel med 8 sekunders margin. Tiden ble 16.41. Ungguttene ga imidlertid herrene god kamp, og et knapt halvminutt bak fulgte Magnus Tuv Myhre foran Fredrik Grønlund og Mika Piippo.

I dameklassen var det Lisa Maria Thomassen fra Skarphedin som løp raskest i 5-kilometeren. Tiden ble 18.32, noe som ville holdt til en sjuendeplass i herreklassen. Hardeste kamp fikk hun fra Maria Aure (SK Vidar) og Liv Nordengen fra Ringerike FIK.

Blant ungjentene var det gledelig nok ROLs Ida Bolette Enerhaugen som forbedret persen sin kraftig og vant klassen på 23.30. På de neste plassene fulgte Selma Størmer-Antonsen (Koll) og Mali Jåvoll Hagen fra Brandbu IL.

IMG_8505[1]
Vi ser vinner i herreklassen, Ronny Lusoa (34), Richard Larson som ble nummer 2 (33) og Hauk Are Fjeld (14) som ble nummer tre i Eggemomila raskt tar teten ut fra start på årets Eggemomil.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com