O-påske med din glede

På Ringerike er det  omtrent 300 orienteringsposter ute til glede for alle som vil ut for å gå, trene, ha naturopplevelser og avveksling i hverdagen. Både ROL og Fossekallen bidrar til dette fantastiske tilbudet. Følg smittevernreglene; ingen organisert trening, ikke fysisk kvittering på postene og hold 2 meters avstand når du møter noen – så har du en smittetrygg og flott påskeaktivitet i nærmiljøet. ROLs løyper for egentrening og løyper i distriktet for usynligo finner du under fanen «egen trening» og tur-orienteringsopplegget under «aktiviteter/turorientering». Vi har lagt vekt på å velge terreng og traseer der vi ikke forstyrrer viltet.

Nyeste tilbud er ei løype for egentrening på Svendsrudmoen i Hole. Flatt og fint. Hele løypa er på 5 km, men «kutter» du til korteste alternativ (post 1-4-5-6-7-3-2-8-9) blir løypa 3,9 km. Et par lengre veivalgstrekk – løp disse flere ganger og se hvilket veivalg som lønner seg for deg!PåskeløypeSvendsrudmoen.Påskeløype

Min favoritt blant tur-orienteringsoppleggene er postene på Eggemoen. Fin blanding av stiløping og lekre furumoer, tett mellom postene og spennende postplasseringer i dødisgroper. Skulle tro det egner seg godt for barnefamilier.

Ringerike o-lag ønsker alle en god påske – og håper at våre tilbud bidrar til nettopp det!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com