Night Hawk 2021

Night Hawk er Norges svar på TioMila og Jukola, og arrangeres i år i helgen 14.-15. august fra Fossum Idrettspark.

Ringerike O-lag har deltatt flere ganger tidligere. ROL arrangerte Night Hawk på Eggemoen i 2017, og vi skal også arrangere på Ringkollen i 2022.

De som har vært med tidligere kan fortelle flere gode historier fra sine, og hvem husker ikke, den gang Kristine fullførte sin etappe med bare en o-sko!

Lørdag kveld gjennomføres nattetappene, og søndag formiddag/ettermiddag gjennomføres dagetappene. Dagetappene starter som jaktstart basert på resultatet etter nattetappene. Du kan løpe både natt- og dagetappe på samme lag, og mest sannsynlig også på forskjellige lag, men du kan ikke løpe flere natt- eller flere dagetapper.

Det finnes flere forskjellige klasser:
Men 17-, Women 17-, Boys 12-16, Girls 12-16, Masters Men 35-, Masters Women 35- og Grand Masters Men 50-

For at vi kan sette sammen de beste lagene, ønsker vi en forhåndspåmelding på Eventor senest 4. august, da første påmeldingsfrist er 5. august.

Registrer deg på Eventor snarest mulig. Marker om du ønsker å løpe Natt og/eller Dagetappe og på hvilke lag.

Utfordre gjerne et klubbmedlem til å delta, så vi får flere lag i år.

Arrangøren skriver flg. om årets terreng:
Terrenget strekker seg mellom ca 150 og 250 moh., og varierer mellom åpen skog med blåbærlyng, mørkere skog med lite undervegetasjon til tett skog samt noen områder med frodig undervegetasjon med noe steinete bunn. De nedre delene av terrenget er et mye brukt utgangspunkt for turgåere, både sommer og vinter og har derfor en god del tråkk og stier. I de mer høyereliggende områdene er det litt mer villmarkspreg med færre stier og noe eldre gran- og furuskog.

Du finner mer info om løpet på nighthawk.no

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com