KLUBBTUR TIL O-WEEKEND I ØSTFOLD 16.-17.APRIL

Start o-sesongen med opphold på Badeland i Sarpsborg

O-Weekend i Østfold 16.-17.april

Vi gjentar suksessen og har også i år booket 60 overnattingsplasser på Quality Hotel i Sarpsborg i forbindelse med «O-weekend i Østfold» med de nasjonale løpene «Lørdagskjappen» ved Moss lørdag 16.april og «Smaaleeneløpet» ved Mysen på søndag 17.  I år har vi vært så heldig å få svært gode priser på Quality Hotel i Sarpsborg. Badeland er gjenåpnet og oppgradert siden i fjor. Vanligvis organiserer vi tur helga til Norwegian Spring helga etter, men da svært mye av overnattingskapasiteten i Østfold er booket denne helga pga. nasjonalt russetreff på Fredrikssted festning, gjør vi en vri. Heldigvis var det rom ledig på Quality i Sarpsborg helga 16.-17.april.

Nedenfor finner du info. om overnatting. Husk også å melde deg på løpene i Eventor! Påmeldingsfrist til overnattingen i Sarpsborg er så fort som mulig («først til mølla), men seinest innen 8.april.

Reise:
Lørdag 16. april: Vi kommer tilbake til dette i egen info.  Privatbiler i henhold til egen starttid. De som ikke har skyss tar kontakt med oss i treningsutvalget.

Hjemreise:
Søndag 18. april etter løp.

 

Overnatting:

Vi har bestilt 60 plasser hovedsakelig i 2 mannsrom på Quality Hotel Sarpsborg.

Link til hotellet:

https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-sarpsborg/

Pris inkluderer:

  • Middagsbuffet lørdag kveld
  • Overnatting i to manns rom.
  • Frokost, muligheter for nistepakke
  • Inngang badeland

55031895

 

Innbydelser løp:

Se hjemmesidene til Moss o-lag og Indre Østfold o-klubb. Vi kommer tilbake med egen info.

Pris egenandeler:

  • kr 350,- for barn/ungdom < 20 år og studenter
  • kr 500,- voksen i dobbeltrom

Prisen inkluderer; middagsbuffet lørdag kveld, overnatting, inngang badeland og frokost.  All den tid dette er en samling der vi ønsker at flest mulig at o-lagets løpere deltar, er overnattingen kraftig sponset.

 

Påmelding:

Påmelding til turen (overnatting) så fort som mulig («først til mølla) og seinest innen 08. april  til Frode Løset på telefon: 92855708 eller på e-post: frloeset@online.no, Kristian Kihle på tlf: 90505961 eller e-post til kriskihl@online.no eller Anne Guro Nøkleby på tlf. 90967576 e-post anne.guro.nokleby@kartverket.no.  (Du kan også melde deg på på websiden)
Meld ifra om du har behov for transport.  Påmeldingen er bindende og vi må si fra til hotellet i forhold til ev. avbestilling innen i god tid!  Meld deg på med en gang så har du gjort det!

Påmelding til løp: For klasseinndeling, se innbydelse på Eventor.

Løpere med egen Emit-brikke melder seg på via løpets hjemmeside på Eventor.

Nye o-løpere eller løpere som ikke har Emit-brikke, avklarer valg av klasse i samråd med Kristian eller Anne Guro og klubben ordner samlet påmelding for disse (vi har egne brikker som kan lånes).

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com