Klubbtur til Norwegian Spring 6.-7. april

Tradisjon tro blir det også i år klubbtur til Sarpsborg og deltakelse på Norwegian Spring!

Vi har booket 30 overnattingsplasser – kan utvides om vi blir flere – på Quality Hotel i Sarpsborg.  Frokost på søndag er inkludert i prisen, og i tillegg har vi bestilt buffet lørdag kveld. Inngang til Badeland inngår også. Mer om hotellet her: https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-sarpsborg/

Følgende priser vil gjelde som egenandel – Barn og ungdom tom 20 år – 400 kr, voksne – 650 kr.

Frist for å melde seg på klubbsamlingen er mandag 18. mars. Påmelding skjer på Eventor: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/2963 . Alternativt kan du melde deg på samlingen ved å kontakte:

  • Anne Guro Nøkleby – mail agnokleby@gmail.com – mob 909 67576
  • Kristine Grønlund – mail krigro2@gmail.com – mob 473 00694

Løpene:

For klassene H/D 11-12, H/D 13-16 er det Vårstafetten på lørdag, for øvrige individuelle løp med Vårspretten på lørdag og Solrenningen på søndag.

Innbydelse med mer info her: https://norwegianspring.no/dok/2019/Norwegian_Spring_2019_Innbydelse.pdf

Arenaen er på Hornnes skole i Skjeberg, ca 15 min. kjøring fra hotellet.

Frist for påmelding til løpene er tirsdag 26. mars, etteranmelding mulig i Eventor frem til mandag 1. april. Påmelding gjøres av hver enkelt på Eventor. Nye o-løpere eller løpere som ikke har Emit-brikke, avklarer valg av klasse i samråd med Anne Guro eller Kristine, og klubben ordner samlet påmelding for disse (vi har egne brikker som kan lånes).

Da kan vi bare glede oss til sesongstart i Østfold!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com