Trine, Per Erik, Grethe og Lars-Inge leder Nattugla

Første løp i Nattugla samla 28 deltakere som orienterte seg mer eller mindre sikkert fram i nattemørket i Kartverksskogen. De kalde regnbygene holdt seg unna mens løpet pågikk, og det blei en fin kveld både sportslig og sosialt. Stor fart i mellomløypa som gikk på den fine furumoen, mens langløypa også hadde krevende poster i ravinedelen med tett skog. I N-løypa hadde Thorvald fin debut som natt-o-løper. Det er tre løp som teller i Nattugla, og naturlig nok er det tirsdagens vinnere som leder sammenlagt. Poenglista basert på 10 poeng til vinner, 9 til nummer to o.s.v. finner du vedlagt, og resultatliste med strekktider på eventor. Neste tirsdag venter løp nummer to på Prestmoen – også med start mellom 18.30 og 19.00.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com