Skiorientering, trening og klubbturer over jul!

Sander ut på fellesstart i Tiomila Falun 2016.
Sander ut på fellesstart i Tiomila Falun 2016.

Vi i treningsutvalget ønsker alle Rol-inger en riktig god jul og et godt nytt år. Det er lurt å holde formen ved like i julehelga, så prøv gjerne løypa til Helge på Mosmoen. Om du ikke er så heldig å finne snøen til fjells, ser det ut til at jula blir skauløping istedenfor skigåing.

Nedenfor kan du lese litt om ting som skjer over nyttår – både innen skiorientering og løp utover våren og sommeren.

Vintertrening starter opp 10.januar fra Ullerål

Følg med på hjemmesida. Løpetrening starter opp fra Ullerål skole tirsdag 10.januar kl.18.30!

 

 Prøv skiorientering i vinter!

 Delta på ski-o-helg på Skeikampen 21-22.januar og i Drammensmarka 27-28. januar

Det er ingen grunn til å ikke orientere på vinteren! – skiorientering er et god alternativ. Denne vinteren er det Ski-O-helg i Drammensmarka 28. og 29. januar 2017 med innlagt Hovedløp, NM mellomdistanse og publikumsløp. Arrangører er Asker Skiklubb og Lierbygda O-lag. Her er det muligheter for å prøve seg på dette vinteralternativet i egen krets! Ringerike o-lag har kjøpt inn 4 nye ski-o-stativer som medlemmene kan låne – ta kontakt med Anne Guro (mobil 909 67576).

Helgen før, 21. og 22. januar 2017,  inviterer Nordmarka Ski-O til «fartsfylt ski-o-fest i vintereldoradoet på Skeikampen». Her håper vi også se noen ROL-jakker i aksjon.»

 

Bli med til Jysk 10.-12.mars!

Tradisjonen tro har Kristian tatt initativ til en ny Danmarks-tur i mars. Vi har bestilt 20 plasser i Blokkhus og ferjeplass Larvik-Hirtshals retur 10-12.mars. Overnattingen blir bare 500 m unna løpene. Det er trening og nattorientering fredag og løp lørdag og søndag. Ytterligere info følger over jul.

 

Norwegian Spring i april…

Vi har bestilt hotellplasser til 50 stk. på Sarpsborg Quality Hotel i april i forbindelse med Vårspretten og Solrenningen. Ytterligere info med påmelding følger over nyttår.

 

O-Ringen går nær grensa i 2017

Det ryktes at mange ROL-inger vil samle seg om deltakelse på O-ringen sommeren 2017. O-Ringen går denne gangen i Arvika, Värmland – kun 14 mil fra Oslo. Vi håper at flere vil melde seg på og at vi kan bli en stor gjeng fra Ringerike o-lag på O-Ringen til sommeren! Vi kommer til å basere oss på o-campen for overnatting. For mer info om løpene sjekk – http://www.oringen.se.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com