Praktiske opplysninger Norwegian Spring

Vi er en stor gjeng på 60 stk. som skal av gårde på Norwegian Spring til helga.  Første start på lørdagens Vårstafett er kl.11.30. Vi stiller ett D13-16 lag, to H 13-16 lag og tre H11-12 lag. De øvrige løper Vårspretten, som er mellomdistanseløp. Her er første start kl.12.30. Se startlister på Eventor. Her finner dere også starttider på søndagens løp. Stafettløperne bør være på samlingsplass minst en time før de starter.

Det skulle være lett å finne samlingsplassen. Det er merket fra E6 ca. 10 km øst for Rygge. På en lørdags formiddag, kan vi regne ca. 1.45 fra Hønefoss til samlingsplass. Se kart nedenfor.

Etter løpet kan folk finne på hva de vil. For de yngre er det mange tilbud på Superland på hotellet eller på Inspira-senteret som ligger vegg i vegg. Dessverre er som nevnt badeanlegget på hotellet stengt for renovering denne helga.

VI har bestilt middagsbuffet til alle deltagere kl.18.30 i matsalen i 1.etasje på hotellet. Vi satser på å samle alle en halvtime før til felles informasjon.

På løpet vil vi ha med lagstelt og ROL-vimpel – som dere kan se etter når vi kommer. Vi er mange (60 stk.), så det skulle være lett å finne noen kjente når dere ankommer samlingsplass. Mangler dere o-utstyr er det godt utvalg av utstyr i salgsbodene.

For de som ikke måtte ha skyss, ta kontakt med Kristian 90505961 eller Frode 92855708.

Ringerike o-lag legger ut for hotelloppholdet. Egenandel faktureres i etterkant.

Oppholdet omfatter adgang Superland, middagsbuffet, overnatting og frokost. Skal du ha med hund på rommet. Si  fra til hotellet i forkant.

Da sier vi tvi – tvi og satser på en trivelig helg i Østfold.

Lagoppsett Vårstafetten.

Jenter: D13-16: 1. Tuva, 2. Dina, 3. Ida Bolette

Gutter: H13-16:  Lag 1:  1. Oskar, 2. Jørgen, 3. Kristian

Lag 2:   1. Sverre, 2. Sigurd og Even, 3. Anders

 

H 11-12:          Lag 1:  1. Mikkel 2. Stein

Lag 2:  1. Gard, 2. Nora Marie

Lag 3:  1.  Martin og Trym, 2. Oskar og Eirik

Vedlagt romfordeling: Overnatting Norwegian Spring Quality Sarpsborg-romfordeling

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com