O-festivalen 2019

Helgen 28.-30.juni går O-festivalen 2019 av stabelen i Larvik! Dette er et av de største høydepunktene i o-sesongen, og vi oppfordrer så mange som mulig til å delta. Det er enda en stund til, men innbydelsen ligger ute og påmeldingen har åpnet – ingen grunn til å ikke melde seg på i dag! Larvik lover sprint i tidvis kupert boligstrøk og lettløpt skog, mens terrenget for mellom- og langdistansen beskrives som spennende, utfordrende og krever nøyaktig kartlesing og utfordrer på veivalg. Spennende!

Det er sjekket ut muligheter for å få til felles overnatting for klubben, men vi får dessverre ikke til et organisert fellesopplegg denne gangen. Vestfoldskysten er et populært ferieområde, så det kan lønne seg å se etter et sted å bo allerede nå. Larvik OK har flere tilbud på overnatting, blant annet skolehotell, Trudvang gjestegård eller på Quality Hotel Grand Farris. Det står mer om dette på www.o-festivalen.no.

Noen skal kanskje bo privat? Hvis ikke er det mange muligheter for teltovernatting på campingplasser i området, men Kolbensrød Camping ser ut som en fin plass hvis noen vil bo på samme plass. Kolbensrød ligger sør for Stavern, og det tar ca. 20 min å kjøre til samlingsplass. Campingen oppfordrer de som ønsker å bo der til å ta kontakt for å reservere plass på forhånd, da det fort fyller seg opp i høysesongen. Mer info om campingplassen finnes på www.kolbensrod.com.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com