Nihgt Hawk – ROLs jubileumsarrangement – nærmer seg

Helga 20.-21. august er skistadion på Ringkollen arena for Norges største orienteringsstafett. Stafetten starter med natt-orientering lørdag kveld. Det blir et flott skue nå hundrevis av lykter i fellesstarten bukter seg fram i det lekre terrenget på jakt etter steiner, små myrer og andre postdetaljer. Søndag er det ordinær stafett der nattas resultater avgjør startrekkefølgen. Mer informasjon om løpet og påmelding finner du her. Første påmeldingsfrist er 1. august – og så ny frist 14. august.

Når vi først steller i stand til o-fest på Ringkollen, vil vi gjerne ha flest mulig deltakere. Oppfordrer derfor alle ROL-medlemmer til å motivere kjente i andre klubber til å stille lag! Det er ekstra stas at nesten 50 ukrainske ungdommer, som er på sommerleir i Norge som avbrekk fra sin hverdag i flyktningleir i Ukraina, kommer til Night Hawk. Vi skal alle bidra til at de får et fint opphold!

Yngre ROL-løpere kan også løpe. For alle under 12 år er det Night Hawk Kids med «stjernenatta» lørdag kveld og «eventyr» søndag formiddag. Fellesstart i enkel løype med spennende oppgaver og overraskelser underveis. Ungdom 13-16 år kan løpe stafett – i jente- eller gutteklassen med 2 etapper natt og 2 dagetapper søndag) og kanskje stiller vi lag i herrestafetten med vår sporty gjeng i 20-års alderen. Kontakt Kristine (473 00 694) eller Morten (416 18 459) for påmelding.

Hovedfunksjonærene har allerede jobba i lang tid: Kari som løpsleder, Lars-Inge med løyper sammen med Anders B og Leif Roger på oppdatering kart, Stig med sekretariatsfunksjonen sammen med Henning fra Tyrving, Tom (Fossekallen)med arena. Og så samarbeider vi med Natthauken ved Ole m.fl. og Fossekallen. De fleste ROL-medlemmer og flere til er spurt om å bidra og funksjonærlista er på det nærmeste klar. Det mangler imidlertid folk til noen oppgaver, så Kari (909 16 515) er svært glad for tips om noen som kan bidra lørdag og/eller søndag.

ROL er 50 år i år, og Night Hawk er vårt jubileumsarrangement. Lørdag 29. oktober blir jubileumsfesten på Klækken hotell. Det er moro å ha jubileumsarrangementet på Ringkollen som alltid har vært et kjerneområde for orienteringsaktivitet i ROL. Krokskogen står virkelig sentralt i O-Norge i høst. I tillegg til at vi arrangerer Night Hawk på Ringkollen, skal Tyrving arrangere NM langdistanse og kvalifisering NM mellomdistanse fra løvlia i september. Dermed vil nok en del løpere med NM-ambisjoner delta i Night Hawk for å trene i NM-likt terreng. Etter NM får vi på Ringerike et topp orienteringskart over området mellom Damtjern og Løvlia til vår aktivitet kommende år.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com