Mye god løping i Tiomila

Ungdommene gjennomførte fint med sine 2 lag. Førstelaget endte tilslutt som nummer 166 etter å ha vært opp blant de 50 beste lagene halveis i stafetten. Noe karttrøbbel ved  andre veksling sørget imidlertid for at vi ikke fikk en optimal avslutning.  Likevel så var det en flott prestasjon, som Tuva avsluttet på mesterlig vis.

tuva_tio

Andrelaget sprang også så bra som vi kunne forvente og vel så det. Det unge laget, med Stein som avslutter, endte på en fin 242. plass.

Mye rutine var samlet på damelaget, og de presterte imponerende bra i skogene rundt Lugnet skistadion i Falun. Tuva, tok like godt en etappe på damelaget, noen timer etter at hun hadde avsluttet for ungdommene, og viste at hun holder et jevnt og solid nivå. de endte tilslutt på en fin 160. plass blant over 300 lag.

Herrene slet noe innledningsvis på natta, men avsluttet bra med gode løp da det lysnet av dag. Monica tok også en etappe på herrelaget etter å ha løpt ankeretappen på damelaget kvelden før. Oskar var også tilbake i skogen og fortsatte i herrestafetten med den samme gode løpinga han gjorde i ungdomsstafetten. Vi klarte nesten å unngå to mann på fellesstart, men et drøyt minutt skilte oss fra det. Sander var den av ROL-løperne med best fart i skogen og Knut avsluttet det hele med et solid løp, og vi endte på 237 plass blant mer enn 330 lag.

Resultater for ROL på svensk Eventor

 

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com