Klubbtur til Norwegian Spring lørdag 14. – søndag 15. april

Full vinter fortsatt – o-sesongen føles ett stykke unna… Men fatt håp! – over påske er det igjen tid for klubbsamling i Østfold  i forbindelse med Norwegian Spring.

Overnatting  Vi har også i år booket 40 overnattingsplasser på Quality Hotel i Sarpsborg. Lyst til å blir med? – meld deg på innen tirsdag 3. april. Her det «første-mann-til-mølla-prinsippet» som gjelder. (Vi kan åpne for etternølere for påmelding på klubbkveld torsdag 5. april.) Frokost på søndag er inkludert i prisen, og i tillegg har vi bestilt sportsbuffet lørdag kveld. ROL dekker sportsbuffeten (verdi ca. 225,-), i tillegg inngang til Badeland for alle under 20 år. Mer om hotellet her:  https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-sarpsborg/.

For medlemmene vil denne prisen gjelde for rom:

  • Pr. person dobbeltrom kr 577 – ROL-pris kr 450
  • Pr. person i trippelrom kr 527 – ROL-pris kr 400
  • Pr. person i firesengsrom 459 – ROL-pris kr 350

Påmelding til klubbsamlingen skjer på Eventor: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2445

Alternativt kan du melde deg på ved å kontakte Anne Guro Nøkleby: – mail agnokleby@gmail.com, – mob 909 67576.

Innbydelse med mer info her: http://www.norwegianspring.no/dok/2018/Norwegian_Spring_2018_Innbydelse_rev3.pdf  . Arenaen er Guttersrød i Rokke, ca 20 min. kjøring fra hotellet.

Frist for påmelding til løpene er torsdag 5. april. Påmelding gjøres av hver enkelt på Eventor. Nye o-løpere eller løpere som ikke har Emit-brikke, avklarer valg av klasse i samråd med Anne Guro, og klubben ordner samlet påmelding for disse (vi har egne brikker som kan lånes).

Påmelding til Vårspretten

Påmelding til Solrenningen

Da kan vi bare glede oss til sesongstart i Østfold!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com