KICK-START PÅ HØSTSESONGEN!

Høstsesongen er kort og intensiv – treningsutvalget legger nå opp til en serie med treninger fram til Barbar-o som utfordrer o-teknikken!

Dato Sted Tema for trening Ansvarlig
Tors 9.aug Kleivstua kl 18:00 Stafett-trening mot Night Hawk Anne Guro
Tirs 14.aug Ringkollen kl 18:00 Kickstart o-teknikk I – Ringkolltoppen rundt Morten
Tors 16. aug Ringkollen kl 18:00 Kickstart o-teknikk II – Ringkollen Morten/Kjersti
Tirs 21. aug Ringkollen kl 18:00 Barbar-O – Multisport/poengorientering Per Erik

Først ut er en økt allerede torsdag 9. august med par-stafett med sløyfer etter konseptet som Lars introduserte i vår. Økta anbefales for alle som skal løpe Night Hawk, men også til alle som ønsker en morsom og fartsfylt trening.

Forståelsen av høydekurver er nøkkelen til å bli god o-løper. Og det er fantastisk moro å løpe orientering når en får kartet med høydekurver og terrenget til å stemme overens. Vi har derfor særlig fokus på høydekurvelesing for ungdommene (13- 16 år) på treningene i høst. Og treningene er selvsagt for alle andre også.  Vi starter neste uke, tirsdag 14. og torsdag 16. august med to økter på Ringkollen. Det blir litt teori innledningsvis og så spesialløyper der vi trener ulike momenter med høydekurvelesing. Tirsdag vil ungdomsløperne få tilbud om mentor på treningen. Også tilbud om nybegynnerløype på tirsdag.

Så – 21. august braker det løs med Barbar-O! Vi gleder oss til å introdusere et nytt konsept, og håper at vi også klarer å trekke noen nye som er nysgjerrige på orientering. Få gjerne med dere naboen, kollegaen, treningskompisen eller klassekameraten opp til Ringkollen denne kvelden!

Øvrig plan før høstsesongen vil bli oppdatert etter trening- og rekrutteringsutvalgets møte i midten av august. Vi tar sikte på et par treninger til med fokus på høydekurver i løpet av høsten.

Håper vi sees!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com