Info om 10-Mila

Mer enn 25 Rol-inger er klar for 10 mila i Sverige. For opplysninger om arrangementet – se www.tiomila.se. Her finner du også løypelengder og en masse info om stafetten.

Vi stiller i år to ungdomslag, ett damelag og ett herrelag. Tiomila er for o-løpere – vårens vakreste eventyr. I år går arrangementet av stabelen like nord ved for Stockholm.  Vi reiser med reiseselskapet PWT-reiser på Modum som har satt opp flere busser for norske lag. En veldig proff reisearrangør vi har brukt en rekke år  til Tiomila.

Vi reiser fra Esso Hvervenkastet kl.14.00 fredag 8.mai.  Dere som er skoleelever bør ev. be dere fri fra skolen siste timen på fredag. De som bor i Hole kan gå på bussen ved Sundvollen kl. 14.15. Derfra kjører vi til Oslo der vi plukker opp andre lag og videre E18 via Ørje og inn i Sverige. Vi overnatter på Scandic Hotel i Ørebro.  Når vi kommer fram dit, får vi pastabuffet. Vi overnatter på 2-3 manns rom.

Etter frokost lørdag morgen reiser vi videre til samlingsplass der vi er ca. kl.10.00. Ungdomstafetten starter kl.11.30. Damestafetten noe seinere på dagen, herrestafetten på kvelden. Mer detaljer rundt dette tar vi på bussen og hotellet.

Vi returnerer hjem på søndag formiddag etter at herrelaget er i mål. Det er mulig at de organiserer busstransporten slik at ungdoms- og dameløpere, kan ta en tidligere buss hjem.

For de som aldri har vært på Tiomila før – en del praktiske opplysninger.

Ta med godt med klær. Ullsokker, fjellstøvler/langstøvler, lang undertøy til natta, lue og votter, tykke jakke,sovepose og liggeunderlag. En liten hodelykt er kjekt å ha. Likeså regntøy om værmeldingen tilsier det. En stol kan også være grei å ha med. Det er mange salgsboder på samlingsplass der det serveres mat hele døgnet, det er salg av sportsklær osv. For de som ikke har kort – ta med Euro.

Vi har leid to hustelt i år. Det ene bruker vi til overnatting, det andre til opphold. I tillegg setter vi opp klubbtelt. Vi kommer tilbake med litt mer opplysninger neste uke.

Foreløpig lagoppstilling (det vil bli noen endringer her):

Damer: Monica Kjersti, Anne Guro, Mette, Katrine?.

Ungdom 1: Kristian, Dina, Jørgen, Tuva

Ungdom 2: Gard, Rasmus/Anders, Mikkel, Stein

Herrer: Knut A, Anders B, Juha, Lars B, Frode L, Richard K, Jakup, Kristian K, Erlend L, Håvard B.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com