Hovedløpet på Konnerud

 

Så er Hovedløpet gjennomført! Det var SÆRRIØST MORO at vi var så mange fra Ringerike o-lag denne gangen: – Sverre, Oskar, Tuva, Ida, Anders, Sigurd, Even og Jørgen.

Helgen ble innledet med sprint på ett dyvått Konnerud. Etter at starten ble utsatt en time pga styrtregn, kom vi endelig kom i gang. Tuva stod for Ringerike o-lags best prestasjon med en flott 15. plass.

Tuva-Ida

På langdistansen ble det heldigvis bedre vær, og samlingsplass var på idylliske Skiold-hytta – samme sted som KM var i 2012. Her fikk ungdommene prøvd seg i krevende løyper, og sikker orientering var nøkkelen til et godt resultat. Av våre ungdommer var det Oskar som fikset dette best, og løp inn til en sterk 15. plass i sitt siste Hovedløp i H16. Ellers fulgte Tuva og Ida opp med solide løp i D15, og kom inn til hhv 20. og 25. plass.

Nå er O-landsleieren i gang! Kjersti er med som en av lederne fra Buskerud o-krets. Nå Ringerike o-lag sine 14-16 åringer i gang med aktiviteter på tvers av kretsene, treninger og konkurranser, før leiren avsluttes med kretsstafett på onsdag. Kos dere videre!

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com