Velkommen til Veteranmesterskapet 2019 Hvalsmoen og Kleivstua

Det nærmer seg påmeldingsfrist. Etter et supert VM arrangement håper vi mange veteraner har latt seg inspirere til mer løping i høst. Løypeleggerne har jobbet godt og snart er løyper og kart klare for trykking.

På fredag går løpet på det nedlagte forsvarsanlegget Hvalsmoen. Her har nok mange o-veteraner avtjent verneplikten har vi hørt… Løp-sprint og mimre litt om gamledager på moen om du er en av dem. Velkommen er du uansett.

Hvalsmoen blir i dag brukt til mange ulike aktiviteter. Lørdag kveld arrangeres «Villmannen». Vi har felles arena og lyd og arenaen vil se litt annerledes ut enn på et vanlig o-løp, mer VM-stil dette tror vi.

NB! Husk at trafikken ut fra Oslo mot fjellet og Hønefoss er stor, beregne derfor ekstra god tid og vurder omkjøringer, slik at du rekker starten.

Lørdag og søndag er vi tilbake i skogen og det vi Vestfoldinger kalte «skau, skau» da vi på 70-80 tallet løp Krokskogstafetten fra Kleivstua. Krevende, men fint. På Kleivstua er det noe begrenset parkeringsplass. Det oppfordres derfor til samkjøring. Kr 30 i bompenger betales via vipps eller kontant oppe på parkeringen. På samlingsplass kan vi friste med hjemmebakte kaker, kaffe og varmrett som pølser og lapskaus, akkurat som på fredag.

Premiene er kjøpt inn lokalt, henholdsvis på Hadeland glassverk og Røyse frukt og bærpresseri. Ordføreren i Hole kommer for å dele ut premier. På Sundvolden hotell er det underholdning med Ina Wroldsen, her kan du kjøpe billetter enten du bor på hotellet eller bare ønsker å overvære konserten

Velkommen til nye fine o-dager på Ringerike.
Vi oppdaterer med mer informasjon her, når det dukker opp ting som det er lurt at løperne vet om.

Påmelding fredag
Påmelding lørdag
Påmelding søndag

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com