Treninger

Ringerike o-lag har høyt aktivitetsnivå og det er trening og tilbud flere ganger i uka. Se i «Hva skjer»-boksen til høyre på siden eller i aktivitetskalenderen for ungdommene eller aktivitetskalender for ROLinger <—– OBS lenkene er til 2017 kalendere….oppdateres snart….!

Nå starter o-sesongen for fullt!
Vi legger opp til en aktiv vårsesong med mange treninger og nye vrier for å trekke enda flere på de treninger og løp.

roltrening2Tirsdager: De første tirsdagene starter vi med o-tekniske treninger. Deretter prøver vi en ny vri med en del rolige langturer på en del av tirsdagene for å trekke flere ut på trening. Treningene denne dagen blir lagt rundt omkring i distriktet og i tillegg til treningseffekten, legger vi inn litt naturopplevelse underveis. Kort og godt løpeturer i noen av distriktets fineste turområder. Kanskje områder du ikke har løpt i før?

Torsdager: blir det o-teknisk trening eller Ringerikskarausell. Vi legger opp at vi har representanter fra trenings og rekrutteringsutvalget og andre ansvarlige, hjelper ungdommene på karusell-løpene, slik at dette blir en best mulig lærerik og god opplevelse.

Det blir noen egne rekruttreninger, som du finner på  sidene for rekuttrening

Som aktivitetskalenderen viser, er det mange spennende løp i vårsesongen.

Om sommeren er det o-trening rundt om i de ulike skogsområdene rundt Hønefoss i tillegg til intervalltreninger eller ren løpetrening.

Nord-Jysk - RikardRikard i full fart på siste post i årets Nord-Jysk i Danmark.

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com