Ungdomsløp og veteran-NM

Flere av ungdommene i Ringerike o-lag deltok i helgens ungdomsløp på Konnerud som også var siste løp i PWT-cupen.  Aller best var Jørgen, som løp seg helt opp i tet’n etter å ha trøblet litt i prologen og dermed måtte starte i pulje 2 i finalen. Her måtte han, sammen med Sigurd, jakte på de fire som løp best i kvalifiseringa. Lillebror, Martin, gjorde også sine saker bra, og endte på tredjeplass mindre enn et minutt bak vinneren i H 11-12.  Med dette vant Jørgen også PWT-cupen i H13-14.

Både Sigurd, Sverre og Jørgen kan løpe hovedløpet på Konnerud til neste år, og har fått fin trening i relevant terreng. Reidar har løpt mest lokalt, men tok også turen til Konnerud, løpte H11-12N og gjennomførte bra.

I veteran-NM noterer vi seier til Kari på mellomdistansen og andreplass på langdistansen. På sprinten måtte den regjerende VM-mesteren nøye seg med 5. plass, mens den som gjorde det best var Helge, som var fattige 1 sekund bak bronsemedaljen. Han måtte ta til takke med 4. plassen, men det er uansett en flott prestasjon. Morten stod over de to første løpene, men løp inn til en flott 5. plass på langdistansen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com