Images

JOENSUU-JUKOLA 2017

Ringerike o-lag stiller med tre lag i verdens største orienteringsstafett lørdag 17.juni.  På Venla-laget løper (fra høyre på bildet): Kirsti Kringhaug, Ragnhild E. Hultgreen, Live Ytrehus og Sissel Skovly.  På Jukolalagene løper,  Ringerike 1: Lars Fjeldstad, Kristian Kihle, Per Gunnar Dahl, Leif Roger Hultgreen,Geir Sverre Svingheim, Knut Olav Sunde og Frode Løset, og Ringerike 2:   Lars-Inge Arnevik, Juha Viena, Stig Melling, Brede Høibak Gundersen, Torbjørn Nørbech, Per Erik Opseth og Geir Nilsen.  Mer enn 16.000 løpere fordelt på 1300 damelag og 1600 herrelag skal ut i skogene rundt Eno/Joensuu, om lag 17 mil øst for Kuopio i Nord-Finland.  Damestafetten /Venlakavlen starter kl.14.00 mens herrestafetten/Jukolakavlen starter kl.23.00.  Våre lag er henholdsvis nummer 305, 285 og 1174.  Følg dem på www.jukola.com.

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail

Ringerikskarusell på Kleivstua..

Torsdag 1.juni er det klart for Ringerikskarusell på Kleivstua. I skikkelig Krokskogsterreng. De to lengste løypene stifter bekjentskap med det flotte o-terrenget sørøst for Kleivstua. Her blir det både myrløping og veivalgsorientering.
De korteste løypene i området sør for Kleivstua.

Været ser også ut til å bli bra og myrene er ganske tørre… Med andre ord. Ingen vits i å sitte hjemme i sofaen.

kleiva

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail

Skiorientering, trening og klubbturer over jul!

Sander ut på fellesstart i Tiomila Falun 2016.
Sander ut på fellesstart i Tiomila Falun 2016.

Vi i treningsutvalget ønsker alle Rol-inger en riktig god jul og et godt nytt år. Det er lurt å holde formen ved like i julehelga, så prøv gjerne løypa til Helge på Mosmoen. Om du ikke er så heldig å finne snøen til fjells, ser det ut til at jula blir skauløping istedenfor skigåing.

Nedenfor kan du lese litt om ting som skjer over nyttår – både innen skiorientering og løp utover våren og sommeren.

Vintertrening starter opp 10.januar fra Ullerål

Følg med på hjemmesida. Løpetrening starter opp fra Ullerål skole tirsdag 10.januar kl.18.30!

 

 Prøv skiorientering i vinter!

 Delta på ski-o-helg på Skeikampen 21-22.januar og i Drammensmarka 27-28. januar

Det er ingen grunn til å ikke orientere på vinteren! – skiorientering er et god alternativ. Denne vinteren er det Ski-O-helg i Drammensmarka 28. og 29. januar 2017 med innlagt Hovedløp, NM mellomdistanse og publikumsløp. Arrangører er Asker Skiklubb og Lierbygda O-lag. Her er det muligheter for å prøve seg på dette vinteralternativet i egen krets! Ringerike o-lag har kjøpt inn 4 nye ski-o-stativer som medlemmene kan låne – ta kontakt med Anne Guro (mobil 909 67576).

Helgen før, 21. og 22. januar 2017,  inviterer Nordmarka Ski-O til «fartsfylt ski-o-fest i vintereldoradoet på Skeikampen». Her håper vi også se noen ROL-jakker i aksjon.»

 

Bli med til Jysk 10.-12.mars!

Tradisjonen tro har Kristian tatt initativ til en ny Danmarks-tur i mars. Vi har bestilt 20 plasser i Blokkhus og ferjeplass Larvik-Hirtshals retur 10-12.mars. Overnattingen blir bare 500 m unna løpene. Det er trening og nattorientering fredag og løp lørdag og søndag. Ytterligere info følger over jul.

 

Norwegian Spring i april…

Vi har bestilt hotellplasser til 50 stk. på Sarpsborg Quality Hotel i april i forbindelse med Vårspretten og Solrenningen. Ytterligere info med påmelding følger over nyttår.

 

O-Ringen går nær grensa i 2017

Det ryktes at mange ROL-inger vil samle seg om deltakelse på O-ringen sommeren 2017. O-Ringen går denne gangen i Arvika, Värmland – kun 14 mil fra Oslo. Vi håper at flere vil melde seg på og at vi kan bli en stor gjeng fra Ringerike o-lag på O-Ringen til sommeren! Vi kommer til å basere oss på o-campen for overnatting. For mer info om løpene sjekk – http://www.oringen.se.

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail

NightHawk 2017 til Ringerike

 

NightHawk 2016 er nettopp avviklet i Lillomarka. Neste års NightHawk er lagt til Ringerike helga 4. – 6. august.  Ringerike O-lag blir medarrangør med IL Tyrving og vi vil også få hjelp fra Fossekallen IL.        Det blir mer informasjon i september etter styremøte i ROL og møte i hovekomiteen for NightHawk.  Vi håper de fleste fra  ROL gleder seg til å bidra til at dette blir et stort og flott arrangement på Ringerike.

Mer info kommer på  NightHawkLogo_01 http://www.nighthawk.no/2017

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail

Hovedløpet på Konnerud

 

Så er Hovedløpet gjennomført! Det var SÆRRIØST MORO at vi var så mange fra Ringerike o-lag denne gangen: – Sverre, Oskar, Tuva, Ida, Anders, Sigurd, Even og Jørgen.

Helgen ble innledet med sprint på ett dyvått Konnerud. Etter at starten ble utsatt en time pga styrtregn, kom vi endelig kom i gang. Tuva stod for Ringerike o-lags best prestasjon med en flott 15. plass.

Tuva-Ida

På langdistansen ble det heldigvis bedre vær, og samlingsplass var på idylliske Skiold-hytta – samme sted som KM var i 2012. Her fikk ungdommene prøvd seg i krevende løyper, og sikker orientering var nøkkelen til et godt resultat. Av våre ungdommer var det Oskar som fikset dette best, og løp inn til en sterk 15. plass i sitt siste Hovedløp i H16. Ellers fulgte Tuva og Ida opp med solide løp i D15, og kom inn til hhv 20. og 25. plass.

Nå er O-landsleieren i gang! Kjersti er med som en av lederne fra Buskerud o-krets. Nå Ringerike o-lag sine 14-16 åringer i gang med aktiviteter på tvers av kretsene, treninger og konkurranser, før leiren avsluttes med kretsstafett på onsdag. Kos dere videre!

 

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com