Spennende avslutning på sprintkarusellen

Torsdag 26.04 går det tredje løpet av stabelen. Møt opp på Svensrudmoen idrettsanlegg og gjør deg klar til fartsfylte løyper. Start mellom kl 18 og 19.

Sammenlagtstillingen i cupen så langt viser at det er veldig åpent i de fleste klassene.  Her er det best av to løp som teller og spenningen er til å ta å føle på. Hvem vinner D-16 – blir det Oda eller Sunniva. Trine leder D17-, men både Ida og Torunn har muligheter med hver sin seier i tidligere løp. Vil Grete holde unna i D50 eller kommer Kjersti i sluttspurten?

Holder Martin unna i H-16 eller trekker Mikkel det lengste strået? Lars Inge vinner H17- som vanlig, men Magnus og Lars E. kjemper om 2.plassen.  I H50- leder Kristian, men både Knut og Gunnar har en seier i tidligere løp og kan avansere helt til topps med gode løp. …

Dette blir spennende. Møt opp til finalen i årets sprintkarusell.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com